Jouw gezond binnenklimaat, daar zijn we trots op.

Het belang van een goede ventilatie

Ventileren is erg belangrijk, niet enkel voor je woning, maar ook voor je gezondheid. Wanneer je niet of weinig ventileert, heeft dit een invloed op je lichaam. Daarom is een ventilatiesysteem ook verplicht bij nieuwbouw en zelfs bepaalde renovaties.

Het probleem

De belangrijkste oorzaken van een ongezonde binnenlucht

Vochtige woning

Een gebrek aan ventilatie kan ervoor zorgen dat het vochtgehalte in je woning naar een ongezond niveau stijgt. Dit veroorzaakt een aantal directe en indirecte gezondheidsklachten. Mensen met gevoelige luchtwegen gaan veel sneller slijmen ontwikkelen, hoesten en hoofdpijn krijgen. Vocht kan leiden tot schimmel, wat dan weer kan leiden tot ademhalingsproblemen en allergieën.

Verontreinigde lucht

Denk hierbij niet enkel aan onze ademhaling en lichaamsgeuren. Ook rook door kaarsen en vluchtige stoffen van luchtverfrissers vervuilen onopvallend de lucht. Huisdieren zorgen dan weer voor een onaangenaam binnenklimaat door het vocht dat ze afgeven en ze veroorzaken een verhoogde hoeveelheid huisstofmijt, met astma, allergieën en eczeem tot gevolg.

De oplossing

Een ventilatie op maat is dé oplossing voor een gezond binnenklimaat

Een kwalitatieve ventilatie op maat van jouw woning is de beste manier om deze problemen te vermijden. Onze systemen zorgen voor een permanent zuiver binnenklimaat, de hele dag door. Zo blijft je woning gezond, en nog belangrijker: jij en je familie

Ontdek onze ventilatiesystemen Bereken zelf je offerte

Onderhoud

Ook een degelijk onderhoud is essentieel, want een systeem dat niet optimaal werkt, zal gezondheidsklachten opnieuw in de hand werken.

Stel je eigen offerte samen aan de hand van jouw woning en voorkeuren.

Bereken hier je offerte

Nieuw: bereken zélf je offerte

Bereken zelf je offerte