Vrijdag 23 februari 2024

We investeren in de toekomst van onze Airchitects

Bij Juvah geloven we in het voortdurend versterken van de kwaliteiten van onze -ondertussen 89 - Airchitects. Uit een recent artikel blijkt dat slechts 38% van de KMO’s hun opleidingsplan klaar heeft. Met de deadline van eind maart in zicht, zijn wij blij bij dit percentage te zitten. In ons gedurfde opleidingsplan voor 2024 staat een geavanceerd digitaal leerplatform en een gerichte focus op de kwaliteit van onze monteurs centraal.

Digitaal leerplatform en opleidingsdagen voor alle medewerkers

Ons opleidingsplan omvat 5 opleidingsdagen per werknemer, met alle benodigde informatie toegankelijk via ons online platform. Hier kunnen medewerkers het actuele overzicht van mogelijke opleidingen raadplegen, inclusief hun urenbalans. Het is een investering in hun persoonlijke groei en expertise, iets waar we met Juvah enorm veel belang aan hechten. Via het platform kunnen we ook aan al onze medewerkers, verspreid over meer dan 10 verschillende functies, opleidingen op maat aanbieden.

Monteurs versterken in een snel evoluerende ventilatiewereld

Specifiek gericht op onze monteurs, willen we hun kwaliteit versterken in deze dynamische sector. Door gerichte training en ontwikkeling stellen we hen in staat om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. We erkennen dat hun vaardigheden van vitaal belang zijn voor het leveren van hoogwaardige ventilatiesystemen aan onze klanten.

Persoonlijke opleidingsplannen in samenwerking met verantwoordelijken

Een extra stap die we zetten is dat alle werknemers in februari een persoonlijk opleidingsplan zullen opstellen, in nauwe samenwerking met hun verantwoordelijke. Deze individuele aanpak zorgt ervoor dat de opleidingenperfect aansluiten bij de behoeften en ambities van elke Airchitect.

Continu leren en ontwikkelen: een cultuur bij Juvah

Dit opleidingsplan bouwt voort op het succes van ons opleidingstraject van 2023. We hebben een uitgebreide onboarding opgezet voor nieuwe werknemers waarbij we ervoor zorgen dat elke nieuwe Airchitect naadloos integreert in onze Juvah-familie. Maandelijkse toolboxen voor onze medewerkers op de werf bieden praktische opleidingen over onze producten, materialen en efficiënt werken. Bovendien organiseren we jaarlijks een volledige opleidingsdag met diverse thema's voor ons hele team.

Bij Juvah erkennen we het belang van blijven leren en ontwikkelen, niet alleen voor de individuele groei van onze Airchitects maar ook om de hoogste kwaliteit te blijven leveren aan onze klanten. In een tijd waarin het merendeel van de bedrijven hun opleidingsplannen nog moet afstemmen, zijn wij trots om voorop te lopen in de investering in de toekomst van ons team en ons bedrijf.

Nieuw: bereken zélf je offerte

Bereken zelf je offerte