Vrijdag 13 oktober 2023

Juvah neemt Veltech over. Limburg, here we come!

Onze ambitie om in 2024 in elke Vlaamse provincie actief te zijn én een vestiging te hebben, is waar gemaakt. Dankzij de overname van het Limburgse ventilatiebedrijf Veltech is de opstart in de laatste ontbrekende provincie een feit.

“Heel bewust voor Juvah gekozen”

Henrie Mollemans, zaakvoerder van Veltech, was al enkele jaren op zoek naar een overnemer voor zijn bedrijf.
“Na 17 jaar Veltech en een naderend pensioen, wil ik mijn bedrijf met een gerust hart kunnen doorgeven. Het is niet toevallig dat ik bij Juvah terecht kwam. De airchitects van Juvah leveren altijd kwaliteit en werken vanuit een heel ambitieuze visie en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Daar was ik naar op zoek.”  

Zelf blijft Henrie nog 2 jaar aan boord en ook enkele collega’s maken mee de overstap naar Juvah. “Op deze manier zullen onze klanten en leveranciers geen last hebben van de omschakeling en kunnen we onze nieuwe collega’s van Juvah meteen helemaal onderdompelen in onze mooie Limburgse werking.”, lacht Henrie.

Missing link

Als gevestigde waarde en expert in ventilatie, zijn we de laatste jaren uitgegroeid tot de referentie in Vlaanderen. Enkel in Limburg waren we nog niet actief met een vestiging. Henrie zette 2 jaar geleden al de stap naar ons voor een overname, maar toen was het nog te vroeg voor ons. We zijn dan ook blij dat de gesprekken enkele maanden gelden terug opgepikt werden.
“Limburg was al langer bij ons in het vizier. Om elke dag opnieuw onze flexibiliteit en kwaliteit te kunnen brengen en snel te kunnen schakelen, is een vestiging in elke Vlaamse provincie een must. Enkel Limburg ontbrak nog, dus zijn we heel blij met deze overname. Nu zitten we overal dichtbij, in heel Vlaanderen, en kunnen we volledig vanuit onze visie werken.”, vertelt onze CEO Jan Cools.  

Limburg, here we come!

We zetten met Juvah zowel de grote bouwprojecten als particuliere projecten van Veltech als de onderhoudsdienst verder. Dankzij onze opsplitsing in werking van de professionele markt en particuliere werking, zorgen wij bij iedere klant voor een aanpak op maat met de meest interessante oplossing. Een bouwproject van 250 appartementen of een niet-residentieel project vragen een andere aanpak als een particulier of een zelfbouwer die zijn droomhuis aan het bouwen is.

Met de overname van Veltech hebben we ook ineens een vestiging in Lommel. Klanten en leveranciers van Veltech kunnen dus nog terecht op hun gekende plek en wij zullen van daaruit de provincie Limburg bedienen.

Juvah Limburg
Lodewijck de Raetstraat 53
3920 Lommel
+32 (0)11 74 75 40
info@juvah.com

Nieuw: bereken zélf je offerte

Bereken zelf je offerte