Maandag 05 december 2022

Alle kleine beetjes helpen, ook ventilatiesysteem D

De winter staat voor de deur. ❄️ Er is niets gezelliger dan op een koude winterdag lekker warm binnen te zitten. Helaas verstoren de hoge energiekosten die gezelligheid. Daar
hebben wij gelukkig een oplossing voor. 


Ventilatiesysteem D is een ideaal systeem voor woningventilatie. Dit systeem blaast de lucht mechanisch naar binnen en buiten. Dat gebeurt via een netwerk van verschillende ventilatiekanalen en ventilatoren. De lucht wordt steeds door filters geblazen, en vraagt daarom iets meer onderhoud. Maar geen nood, wij nemen dit onderhoud graag voor onze rekening! 🔧

De lucht wordt niet alleen gefilterd, maar ook meteen op de juiste temperatuur gebracht. We spreken hier van warmterecuperatie, waarbij de koude lucht van buiten wordt opgewarmd met de warme binnenlucht. Resultaat? De binnenkomende lucht moet nadien minder verwarmd worden. Dit leidt tot een optimaal comfort binnenshuis én je kan besparen op je verwarmingskosten. 

Afhankelijk van welk type toestel u kiest, kan het toestel handmatig hoger of lager gezet worden. Het kan ook automatisch bediend worden, waardoor het d.m.v. sensoren zelf regelt hoe hard het moet draaien.

Om deze warmterecuperatie te kunnen garanderen is er een warmtewisselaar in het systeem aanwezig. Deze is met zijn rendement van 85% zeer efficiënt. 

Naast besparen op verwarmingskosten heeft dit systeem nog andere voordelen te bieden: 
👉🏼   Altijd een gezond binnenklimaat 
👉🏼   Gefilterde binnenlucht
👉🏼   Makkelijk in onderhoud
👉🏼   Slimme warmtewisselaar

Benieuwd naar de volledige werking van dit systeem? Bekijk de video met volledige uitleg hier

Ventilatiesysteem D is een uitstekende keuze voor woningen en appartementen. 🏠
Interesse of vragen? Twijfel niet om ons te contacteren! 

Nieuw: bereken zélf je offerte

Bereken zelf je offerte